Во чест на успешното соединување на скопската арт-сцена и скопскиот клаберски ноќен-живот, споделуваме една мала галерија од понеделничкиот настан.

Огромно фала до сите што дојдовте, се гледаме во наредна прилика.

 

Comments

comments