Прецизни линии, точки и геометриски дизајн се карактеристики на феноменалните тетоважи на Dr. Woo.

Dr. Woo e тату артист од Лос Анџелес кој црта тетоважи кои моментално претставуваат нов тренд во светот. Овој 33 годишен тату артист започнува да експериментира со тетоважи кога имал само 13 години, а денес е еден од најбараните тату артисти со листа на закажување по 6 месеци.

 

Можете да го следите на Instagram – скоро секој ден објавува нова тетоважа.

A photo posted by dr_woo_ssc (@dr_woo_ssc) on


 

Comments

comments