Спонзорирано од Vip
Reborn Продукција: Мики х Димитар х Александра

 

Внимателно ја следиме кариерата на Black and Vice Social Club уште од самите Reborn-почетоци.

Затоа, сосем беше логично дека нема да пропуштиме да ги гледаме на Земјотрес оваа година и дека ќе ја искористиме шансата да им „фрлиме“ неколку брзи прашања. Во краткото видео, Ади и Стефан набрзина ќе те научат да ја свириш твојата прва песна на гитара и ќе споделат по некој сочен детал од нивните планови за иднина и од нивните фиктивни настапи како тезга бенд.

 

Comments

comments