Reborn Продукција: Димитар х Мики х Александра

 

Сигурно досега сите сте ја гледале новата реклама на Vip.

Сè во врска со рекламата ни се допаѓа – од сценографијата, фотографијата и концептот, па сè до глумата на актерите. По тој повод, викендов во студио се дружевме со Андреј и Матеа, актерите од рекламата. Ја злоупотребивме приликата да им поставиме пет сочни прашања на ликовите кои ги гледаме на најмалку три билборди кога пешачиме накај канцеларија наутро.

 

Comments

comments