Пред неколку месеци Apple најави дека во текот на годината ќе објават нови emojis.

Можеби сè уште не го искористивме капацитетот и сите неверојатни комбинции на оние кои веќе ги имаме, ама неверојатно и се радуваме на новата тура што ќе биде достапна со новиот iOS 11.1 за само неколку недели.

Во галеријата подолу се 30-ина од вкупно 56 што ги очекуваме, и дефинитивно ветуваат. Кое ти е тебе омилено? Нас брокулата.

 

 

Comments

comments