Пред да дојде време да се купуваат подароци за блиските, зашто да не си купиш нешто за себе?

Се ближи крајот на ноември, а со тоа ни остануваат сѐ помалку и помалку пари за трошење на рендом ситници (некои не толку ситни) што ќе ни фатат око дур од досада скроламе на ASOS. Можеби тоа не се некои ствари без кои не би можеле да живееме, но ако навечер не можеш да заспиеш дека ги мислиш чорапите со добар принт, тогаш редно време е да преземеш нешто!

За да не ти отидат сите пари на, ахем, непредвидени трошоци, да се потсетиме – главна фора во нарачувањето од ASOS е тоа дека не плаќаш царина ако нарачката ти изнесува максимум 45 евра. Втор трик е дека shipping-от може да го избегнеш доколку пак нарачаш нешто над 30 евра. Тие 3 евра што ќе ги заштедиш на shipping тргни си ги настрана за декемвриската шопинг листа.

 

Свеќа со мирис на gin & tonic, за кога е рано за вистински gin & tonic

 

Огромен шал, затоа што ќе ти се најде portable ќебе зимава

 

Бањарка со молњи и облачиња, просто затоа што е кјут

 

Comments

comments