Новогодишните и божиќните празници се период кога е оправдано купувањето на глупости, бидејќи одлично одговараат со mood-от на празниците.

Или барем така си се тешиме додека додаваме лампион по лампион во кошничката. Сепак не е лесно да се контролираш кога се е толку cute, а ниските цени те мамат.

Повторувањето е мајка на знаењето, а што е поважно да се знае отколку како да се избегне царина и шипинг кога се нарачува нешто од ASOS? Така, да си повториме – главна фора во нарачувањето од ASOS е тоа дека не плаќаш царина ако нарачката ти изнесува максимум 45 евра. Втор трик е дека shipping-от може да го избегнеш доколку пак нарачаш нешто над 30 евра. Со неколкуте евра што ќе успееш да ги заштедиш почасти се чоколадо за добро завршена година.

 

Santa baby лампиони, за да им се фалиш на сите колку ти е убаво накитена елката

 

Дедомразовска брада, ако не можеш сам да ја пуштиш

 

 

Comments

comments