Ако успеа (за разлика од нас) да не ја потрошиш цела плата во првата половина од октомври, време е да се почастиш.

Зашто летото сè уште некако магично трае, мислите не стигнале да ни залутаат накај џемпери и јакни. Тоа значи дека имаме совршен меѓу-период за инвестирање (да, инвестирање) во добри ASOS-парчиња кои најверојатно не ни требаат, ама многу ги сакаме.

Уште еднаш, да ја повториме равенката во случај нашиот избор за месецот да не те воодушевува, па сакаш да си направиш свој – главна фора во нарачувањето од ASOS е тоа дека не плаќаш царина ако нарачката ти изнесува максимум 45 евра. Втор трик е дека shipping-от може да го избегнеш доколку пак нарачаш нешто над 30 евра. Најдобра варијанта ти е да си ја споиш нарачката со некоја другарка, па 3-те евра за shipping (ако ти е нарачката под 30 евра) да си ги потрошите на кафето кое ќе го пиете ќутливо, дружејќи се преку скролање на ASOS.

 

Сијалички во форма на фламингоси, зашто – денот ќе станува се пократок

 

Папучи со Yoda, зашто – YODA!

 

 

Comments

comments