Anja

Reborn кујна: Начо чипс

Фотографии: Елена Фиданска Готви: Анја   Викендот е пред тебе. Веќе си спремна со нови викенд филм препораки, останува уште да ти смислиме што да грицк...

Robyn Mila: Мојот фолдер на модни икони

Ова е текст од новиот серијал во кој нашите другари кои отсекогаш се облекувале подобро од нас ќе ги споделуваат личностите заслужни за нивниот изострен осет за...

Reborn кујна: Grilled cheese тост

Фотографии: Елена Фиданска   Одговара подеднакво добро во комбинација со црно кафе за појадок, како што еднаш одговараше со Кока кола за голем одмор. На...

Готвиме: Паста карбонара

Фотографии: Лилика Стрезоска   Замисли си ја следната ситуација: чекаш гости, спремна си со намирници за паста со песто, но во последен момент се случува...