Anja Makeska

Готвиме: Паста карбонара

Фотографии: Лилика Стрезоска   Замисли си ја следната ситуација: чекаш гости, спремна си со намирници за паста со песто, но во последен момент се случува...

Не Ме Бива За Готвење: Хумус

Со враќањето на пролетта на сцена, секогаш се активира еден циклус од повеќе прекрасни појави: цвеќињата и дрвјата (тие што патиме од алергија си знаеме), шетањ...