Anja Makeska

Lena Dunham: 8 мисли за феминизмот

Скоро секој разговор на тема феминизам е чудно-деликатен и чувствителен. Темата е широка,  а разбирањето на поимот често е разводнето од неговата употреба во ...

Бенд на неделата: Tame Impala

Различни периоди од животот ни се дефинирани од различната музиката која ја слушаме. Многу често се случува таа да нè советува, поттурне, целосно да ни го проме...