Bane

Што има во град (11-17 дек)

Понеделник 11.12.2017 Брачна игра // МНТ Според Едвард Олби Режисер: Тони Михајловски Улоги: Џилијан - Весна Петрушевска Џек - Игор Џамбазов Повеќе ...

Што има во град (4-10 дек)

Понеделник 4.12.2017 Брачна игра // МНТ Според Едвард Олби Режисер: Тони Михајловски Улоги: Џилијан - Весна Петрушевска Џек - Игор Џамбазов Повеќе и...