Ulterior

#MusicMonday (13ти јуни)

Според некои сомнителни статистики, во просек луѓето поминуваат 34 минути секој понеделник жалејќи се дека е понеделник. Има две опции: да уживаш во жалењето, ...

#MusicMonday (6ти јуни)

Уште едно издание со нова доза понеделнички музички препораки. Препораките повторно се шарени, како оние од минатиот пат, а со цел да се задоволат сите музички...

#MusicMonday (30ти мај)

Понеделник е денот кога влијателни музички магазини објавуваат нови подкасти. Оттука и мојата идеја за неделна препорака на миксови, наречена #MusicMonday. Вто...

#MusicMonday (23ти мај)

Понеделник е денот кога речиси сите влијателни музички магазини објавуваат нови подкасти. Оттука е и мојата идеја за неделна препорака на миксови наречена #Musi...