Dimitar

„When in X“, нов македонски стартап кој ќе ја промени туристичката индустрија во Македонија и регионот

Видео: Димитар Попов и Михаил Намичев Актери: Бранислав Спировски и Ирина Јанкуловска   Какви резултати добива некој германец кога ќе изгугла места што ...

Нов албум на Queens of The Stone Age

Што дознавме од видето? Новиот албум ќе се вика Villains. Продуцент на албумот е Mark Ronson кој е најпознат по неговите соработки со поп ѕвезди како Bruno Mar...