Dimitar

„When in X“, нов македонски стартап кој ќе ја промени туристичката индустрија во Македонија и регионот

Видео: Димитар Попов и Михаил Намичев Актери: Бранислав Спировски и Ирина Јанкуловска   Какви резултати добива некој германец кога ќе изгугла места што ...