Dimitar

Нов албум на Queens of The Stone Age

Што дознавме од видето? Новиот албум ќе се вика Villains. Продуцент на албумот е Mark Ronson кој е најпознат по неговите соработки со поп ѕвезди како Bruno Mar...

Доза нова музика (април)

Луѓето кои ти препорачуваат добра нова музика се толку важни, колку што се ретки. Посебно место имам резервирано за таквите луѓе во мојот живот, место до кое н...