Дона

Сезона на свадби: 5 работи што ќе можеш да ги носиш и после свадбата на другар ти

Не моравме да ти кажеме, новчаникот веќе добро ти знае, сезона е на свадби. И секогаш доаѓа обвиткана во истите дилеми. Од една страна, неверојатно си среќна и...

Tobleronе следолед?

За сега само во Велика Британија, но се надеваме дека ќе дојде и наваму. Ледената верзија на нашето омилено чоколадо на сите времиња, (се разбира) доаѓа во фор...

Vero е новиот Instagram

Ако следиш (а следиш) влијателни личности на Instagram, тогаш сигурно веќе имаш забележано дека зборуваат за новата социјална мрежа „Vero - True Social“. Мобил...