Дона

За што сонуваат астронаутите?

Може да глумиме дека некогаш си се запрашал што сонуваат астронаутите. А дури можеби и си се запрашал. Ако, да речеме, тинејџерските години си ги преживувал со ...
4.0

[Рецензија] Star Wars: The force awakens

Како некој кој се надева на кариера како филмски критичар, се трудам на секој филм да му пристапам со табула раса. Во овој случај тоа беше потешко од вообичаено...

Зошто на кино се јадат пуканки?

Викаат, најди добро место за да продаваш пуканки и изгради кино до него. Но за некој на кого и најситните, звучни залаци му идат на нерви, логиката позади јадењ...

Ogie во живо на Канал 103

Оваа недела, 6 декември во 22 часот, во рамки на радио серијалот „Ако никој не свири“, во глувата соба на Канал 103 со свој жив настап ќе се престави скопскиот ...

„Samurai Jack“ се враќа во 2016

AKUUUUUUU!!!!! Видеото подолу е само дополнителен доказ, покрај изјавата на Adult Swim дека „Креаторот и извршен продуцент на серијата, Genndy Tartakovsky, ќе ...