Дона

4.0

[Рецензија] „Youth“ од Paolo Sorrentino

Потребата еден филм да се поврзе со друг, а првиот режисер да се спореди со вториот често завршува како навреда за двата. Paolo Sorrentino, според многумина, е...

„Raw Craft“: Новото шоу на Anthony Bourdain

„Идејата на занаетчиството е извршување на работите на стариот добар начин, бавен начин, долг начин, глупав начин - на начинот на кој никогаш не може да бидете ...

Нов сингл од Милко

Западно-скопскиот бенд Милко оформен во 2006та од Сашо Митревски, Стефан Терпини и Никола Кузмановски денес објави нова песна под наслов „Ти”. Тие досега имаат...