Инес Ефремова

Разговаравме со Зоран Кардула за македонските уметници што донираа 70 дела за Грција

Велат дека уметноста ги руши границите, предрасудите и го прави светот подобар. Македонските уметници тоа го докажаа на дело. Пред две недели, Грција беше зафа...