Meri Cvetkovska

Што ќе гледа Reborn на Cinedays 2016

Што е тоа што го чекаш цела година и го снемува за 10 дена? Ајвар? Малиџано? Скопски снег? Одговорот е сите три плус CINEDAYS! И оваа година фестивалот на евро...

Доза нова музика: Ibeyi

Тогаш кога мислиш дека си ја нашла совршената песна и ти се закочува телефонот на рипит, некако магично ти се појавуваат убавициве и сфаќаш дека е време за нов ...