Sergej Georgiev

[Филм] „Љубов” од Гаспар Ное

Уште едно долгоочекувано, филмско остварување на овогодишниот Cinedays. „Љубов” на Гаспар Ное (во 3D форма) ни прикажа малку поинаков филм направен од крв, спер...