Тимот на Reborn

Reborn MixTape #8

Иако скоро два месеца немавме пост од оваа рубрика (искрено не знам зошто), но се враќаме во игра. Оваа недела, #RebornMixtape е составен од DJ Еми Ермилова и п...

Викенд филм препораки

Парови се досадни. Парови се секогаш непријатни - или се премногу заљубени што прави ти да се чувствуваш недоволно сакано (и да добиеш желба да и се јавиш на ма...