Тимот на Reborn

Reborn кујна: Рамен супа

Фотографии: Елена Фиданска Готват: Ања и Давид   Ако си моја крвна група тогаш кога збориш за супа, збориш за супа од кесичка. Па прва нежна приказна ш...