Тимот на Reborn

Reborn во кино: „Џган“

Новиот сос со чипсот во кино можеби беше храбар избор и предизвик, но вечерта дефинитивно ќе ја запамтиме, не по пуканките на Бане, туку по гласната 45 минутна ...