На нашиот пазар неодамна се појави нов автентичен македонски производ – бризер со ракија.

Станува збор за пијалокот наречен Balkan Chill во кој како главна состојка се јавува висококвалитетна македонска ракија, во комбинација со минерална вода и овошен вкус. Миксот од ракија и овошје е достапен во три варијанти, односно со вкус на праска, лимон и јаболко.

Поканивме неколку пријатели во Reborn Studios за да го дегустираат Balkan Chill. Погледнете ги нивните реакции.

 

Comments

comments