Beta House HQ во колаборација со БлаБла ТВ и Финландија, ни претставуваат една нова и уникатна серија на боилери (не оние за домашна употреба).

15 боилери, 15 недели и 15 вторници. Момците ветуваат посебен изглед, свежина и нешто несекојдневно за скопскиот ноќен живот. Првиот боилер е закажан за овој вторник (24.11.15) во 21.00 часот, и ќе му биде доделен на Dj Irie Scratch и неговиот сет.

Инфо плус: На 27.11.15 на БлаБла ТВ ќе биде објавено официјалното видео од првиот Боилер.

 

Comments

comments