Арт+Дизајн

[Конкурс] Издизајнирај лого за Авалон Продукција и добиј две доживотни карти за сите нивни концерти

Во 2018 Авалон Продукција полни 25 години и на славеникот му е потребно ново лого за таа пригода. Затоа Авалон Продукција те покануваат да се пријавиш на конку...