Забава

6 Култни македонски емисии

Кога ќе се присетам на емисиите кои хараа по домашниот ТВ етер, дури некако ми доаѓа да насоберам солзи под очи па да лажам дека е алергија. Каде се „Twisted Ci...

Каде Reborn ја помина 2015?

Неколку дена пред крајот на годината, најчесто мислиме на тоа каде да ја дочекаме новата. Оние кои веќе го имаат тоа смислено, можеби мислите ги трошат на тоа к...