Лајфстајл

ИКЕА ќе продава велосипеди

Сега веќе официјално може да кажеме дека сè можеш да најдеш во ИКЕА. Нашата омилена шведска продавница со прекрасни ќофтиња во џем, покрај полици за книги и шо...

Кое е твоето омилено клише?

Клише е ретко убав збор. Тој убав мистериозен французин што му го дал тоа име, очигледно покрај добра коса имал и добар смисол за хумор. Wikipedia, или сајтот ...