Мода

Сезона на свадби: 5 работи што ќе можеш да ги носиш и после свадбата на другар ти

Не моравме да ти кажеме, новчаникот веќе добро ти знае, сезона е на свадби. И секогаш доаѓа обвиткана во истите дилеми. Од една страна, неверојатно си среќна и...