Музика

Project Orpheus на ЗЕМЈОТРЕС 4

Откако ве запознавме со идентитетот и карактерот на настанот на месецов, Земјотрес 4 на мета ни дојдоа Project Orpheus (името морам да признаам ми звучеше како ...

Новите Fender FXA слушалки

Безбедно е да се каже дека на Fender може слепо да им се верува кога е во прашање квалиеттна музика. Дури и оние музички ненадарените без размислување името Fe...

Reborn препорачува: Moderat

Факт: Сè уште невозможно e да ја почуствувате берлинската енергијата на било кое друго место во светот. Во последниве години (па може да се каже и децении), Бе...