Настани

Што има во град (14-20 август)

Понеделник 14.8.2017 Back To Work со Самакутра // Рок Кафана Рустикана 2.0 Отворање на втората летна полусезона. За музичкиот дел одговорни се "Samakutra" ba...

Што има во град (7- 13 август)

Понеделник 7.8.2017 Пиволенд 2017 // Скопско Кале Десетто, јубилејно издание на скопскиот пивски фестивал „Пиволенд“. Фестивалот традиционално ќе се одржи н...

5 години InstaMeetSkopje

На 26.07.2017 година или среда, со почеток во 19 часот во Градски Парк Скопје се случува 5 години од првиот собир на македонските Инстаграм корисници. Јас иск...

Што има во град (17-23 јули)

Понеделник 17.7.2017 Мрдаме со прст и чистиме во маало! // Скопје Драги мрдачи со прст, Имате отворена покана за низ забава и музика, да ги засукате ракавит...

Што има во град (10-16 јули)

Понеделник 10.7.2017 Leonardo Huseini / "Hallucinations" Workshop // Beatrix Crew Леонардо Хусеини е искусен танчер и кореограф од Скопје, Македонија. Негова...