Настани

Ogie во живо на Канал 103

Оваа недела, 6 декември во 22 часот, во рамки на радио серијалот „Ако никој не свири“, во глувата соба на Канал 103 со свој жив настап ќе се престави скопскиот ...

[Галерија]: Neon Monday @ Sektor909

Во чест на успешното соединување на скопската арт-сцена и скопскиот клаберски ноќен-живот, споделуваме една мала галерија од понеделничкиот настан. Огромно фа...