Настани

Започна Fashion Weekend Skopje 2015

Започнува дванаесеттиот по ред моден викенд во Скопје под мотото „Модата и културното наследство“. Пет дена исполнети со многу шминка, штикли, свечени тоалети, ...

GreenFest 2015 во Штип

Ако Скопје го има Desonanz, Штип го има GreenFest. Настан кој ќе ги задоволи вашите апетити за техно и електронска музика. Фестивалот ке се оддржи на 17-ти окто...

Скопје Џез Фестивал 2015

„Добро утро џезери.” Пристигна 34тиот Скопје Џез Фестивал. Традиција која трае веќе 34 години. Еден од водечките музички настани во годината. Дефинитивно ги за...