Патики

14 најдобри VANS-ки за летово

Љубовно писмо до нашите омилени патики. Искрено, ако некое парче облека заслужува љубовно писмо, тоа се добрите патики. Наречи ме површна, но нема никаква шанс...

Ново од Nike: Air Force 1 Flyknit

Nike Air Force 1 Low Flyknit - новитет од Nike кој дефинитивно би сакала да го поседувам. Реинкарнација на моделот од 1982 година со иновативна плетка, а тежат...