Поезија

Една необична и никогаш неостварена љубовна приказна меѓу Константин Миладинов и Шарлота Бронте

Инспирација за текстов се разноразните апликации–квизови што се присутни на социјалните мрежи кои си ги „играме“ сите, помалку или повеќе, при денгубење или ког...