Серии

Моментална опсесија: Stranger Things

Или можеби саундтракот на Stranger Things? Ова нема да биде првиот текст кој го започнувам со Марко Манев. Ама Марко е скоро-целосно виновен за мојата средба и...

[#TBT] „Бајум-Бајум“ во кратки црти

Штом на видно поле (на МРТВ 1 се разбира) ќе се појавеше „La Linea“ (кај нас познато „Бајум-Бајум“, ама јас инсистирам на „Баљум-Баљум“), инстантно ме обзимаше ...

„Samurai Jack“ се враќа во 2016

AKUUUUUUU!!!!! Видеото подолу е само дополнителен доказ, покрај изјавата на Adult Swim дека „Креаторот и извршен продуцент на серијата, Genndy Tartakovsky, ќе ...

„Raw Craft“: Новото шоу на Anthony Bourdain

„Идејата на занаетчиството е извршување на работите на стариот добар начин, бавен начин, долг начин, глупав начин - на начинот на кој никогаш не може да бидете ...