Фотографија

[Галерија] Архитектонската приказна на Скопје низ фотографиите на Васе Аманито

Превземено од electronicbeats.mk   Живееме во него и веројатно токму затоа ретко вистински го гледаме. Скопје има многу нераскажани архитектонски приказн...

„Бетонско Скопје“: Разгледници со скопската архитектура по земјотресот

Проектот „Бетонско Скопје“ преку сет разгледници ја документира и приближува на јавноста пост-земјотресната скопска архитектура. На секоја разгледница-сувенир...