Јако

Студентски прашања: Запознај ги Христина, Ирена и нивниот архитектонски проект „ХИМА“

Фотографии: Александра Костадиновска   Искрено, ги обожаваме Христина и Ирена и сè на што досега имаат работено. Ги знаеме по нивните одлични архитекто...

8 години „Celebrate Life“

Фотографии: Марко Марјановиќ   ind.o.g псевдоминот под кој сите го знаеме графичкиот дизајнер Горан Костовски. Препознатлив лик во урбаниот живот, својат...

Запознај го Никола Радуловиќ, македонецот што ја носи дигиталната уметност на ново ниво

Го дознавме пред неколку месеци, а подобро го запознавме на „Музеј Дебар Маало“, каде во просторијата за ликовни уметности (Casa Bar) имаше изложено две дела. ...