Позади камерите: Стефан Рајхл

 

Fat Cacko го знаеш или како гитаристот на Новиот Почеток или по неговите фамозни бургери.

Покрај тоа што е дел од еден од најдолго постоечките скопски панк бендови, Новиот Почеток, Никола Исаиловски (кој сите го знаеме како Fat Cacko) меѓу пријателите е уште подобро познат по своите врвни кулинарски вештини.

Откако последните неколку години Fat Cacko ги помина во готвење не само за пријателите, туку и за огромен број на светски бендови кои настапувале во Македонија, тој денес официјално го најавува почетокот на неговиот онлајн серијал за готвење наречен „Fat Kitchen со Fat Cacko“.

Емисијата ќе биде објавувана на Youtube и тоа со нова епизоди секоја недела, а во првата епизода од серијалот Fat Cacko ќе те научи како да приготвиш јунешки бургер.

 

Comments

comments