Безбедно е да се каже дека на Fender може слепо да им се верува кога е во прашање квалиеттна музика.

Дури и оние музички ненадарените без размислување името Fender ќе го поврзат со квалитетни гитари. Овој пат, производителите на инструменти скршнуваат, и со еднаков квалитет и внимание за детали, оваа година на пазарот ги пуштаат своите први слушалици.

fenders-high-entry

Школката на Fender FXA серијата е 3D испринтана користејќи скенирани податоци од илјадници уши – со што секој пар слушалици е совршено удобен.

Покрај Fender FXA, се достапни во металик нијанси на златна, сребрена, црвена и црна боја.

Можеби е наивно слепо да се верува дека Fender слушалките под дифолт нудат квалитет како нивните инструменти и појачала, но звучи логично дека и со овој производ ќе бидат темелни, сериозни и квалитетни.

FXA-group.0-800x500

 

 

Comments

comments