Продукција: Михаил Намичев, Александра Костадиновска и Димитар Попов

 

Викендов е Земјотрес.

Се оддржува петта година по ред, а гужвите пред врата и неколкудневните тепачки за карти ни кажуваат дека нема потреба да објаснуваме што е. Затоа овој пат се свртивме повеќе накај „кој е Земјотрес“. Зборевме со Fitz од Новиот Почеток, ко-организатор на Земјотрес во потрага по некој сочен детал, и добивме.

Изгледај го нашето видео, дознај по некој #трач и купи си карта со време. Се гледаме викендов!

 

Comments

comments