Фотографии: Иван Момировски и Елена Фиданска

 

Река од точаци ги преплави улиците на Скопје.

Вчера точакољубците, со насмевки на лицата и горди на почетокот на промените, го прославија својот 5-ти роденден. По возењето, загреани и како што е редот, преминавме на прослава на роденденот во градскиот парк.

Разгледај ја галеријата, најди се на слика и прати им на другарите да видат колку ти е фотогеничен точакот.

 

 

Comments

comments