Фотографии: Марко Марјановиќ

 

Во неделата присуствуваме на едно вистинско летно електро-матине.

Се работи за првото издание на „Диско у Диско“, новата соработка помеѓу Сектор 909 и музичкиот колектив Oubli, која е поддржана од Neuland. За музиката беа задолжени DJ Bojan Janev и DJ UX, а малиот дел од Сектор каде беше фокусиран настанот одлично одговара за ваков вид на забава. Целиот простор изгледаше одлично, а времето се чинеше како да минува брзо и споро истовремено.

Додека ја чекаме најавата за второто издание на „Диско у Диско“, разгледајте како изгледаше првиот настан од серијалот.

 

 

Comments

comments