Фотографии: Александра Костадиновска

 

Во средата во Станица 26, пред многу народ Funk Shui го истресе најдоброто од својот талент.

Станица се наполни со прекрасни, културни ликови и се создаде една многу убава концертна атмосфера, а Funk Shui се надминаа. Лука полета. Ритам секцијата растури. Светлото и звукот беа најдобри што некогаш биле. Публиката спобудале… еве видете.

 

 

Comments

comments