Вчера во Синдикат се одржа првиот од серијалот на NeulandNights настани.

Секој од овие настани има различен концепт и е изведен во колаборација со различен локален уметник. Првиот евент го нарековме „Blooming“. Неговиот концепт беше сработен од страна на Игор Таневски. Останатите 9 настани од серијалот ќе се одржуваат секој четврток од наредните 9 недели.

Во продолжение е галерија со фотографии од „Blooming“. Се гледаме следниот четврток. Повеќе инфо наскоро.

 

Comments

comments