Фотографии: Лилика Стрезоска

 

Иако помина скоро една недела од настапот на германското дуо Pan-Pot, ние сè уште сме во делириум и додека не држи оваа психолошка состојба ти ја презентираме нашата галерија на впечатоци и импресии. Уживајте!

 

 

Comments

comments