Фотографии: Александра Костадиновска

 

Првиот Reborn Pop-Up Store настан заврши и нашите импресии скоцкани во неколку реченици би изгледале вака.

Oгромна пофалба до целиот тим на Кантина, браво екипа, од гостопримливост и добри домаќини па се до изборот на храната (секако дека мислиме на најдобриот бургер во градот);

Не смееме да си дозволиме, а да не ги пофалиме музичарите, Drazi Drags цела ноќ фрштеа пофалби и позитивни критики за твојот ДЏ сет, а ништо поразлично не поминаа и Oliver Duev & Friends;

Драги артисти, креатори/ки, дизајнер/ки, ракотворци и сите кои бевте дел од овој настан, ви благодариме за поддршката и учеството, дефинитивно ќе има наредни прилики, се гледаме наскоро;

И на крај фала на сите што дојдовте, стари и нови Reborn-ци, пријатели, фамилии и сите кои се дел од приказната на Reborn. Се надеваме ви се допаднаа благите и целокупната атмосфера која владееше вчера. Until next time!

 

dsc_0176-2 dsc_0167-2 dsc_0152 dsc_0161 dsc_0041 dsc_0045 dsc_0022 dsc_0097 dsc_0083 dsc_0085 dsc_0055 dsc_0108 dsc_0114 dsc_0136 dsc_0138 dsc_0145 dsc_0102 dsc_0199 dsc_0202 dsc_0206 dsc_0207 dsc_0215 dsc_0219 dsc_0220 dsc_0221 dsc_0230 dsc_0228 dsc_0237 dsc_0246 dsc_0277 dsc_0305 dsc_0311 dsc_0316 dsc_0320 dsc_0332

Comments

comments