Фотографии: Александра Костадиновска

 

Додека речеш „кекс“, помина уште еден Земјотрес. Добар Земјотрес, не од оние што хараа низ Скопје минатата година.

Фестивал што се оддржува 5-та година по ред, фестивал што го посетуваме 5-та година по ред. И овој пат, како и секогаш, си поминавме одлично. Три стејџа, 21 изведувач, квалитетна музика и визуелно доживување го тресеа МКЦ овој викенд.

Продолжи да скролаш за галеријата со фотографии на нашата Алескандра Костадиновска, а за уште поопширна галерија од фестивалот (со фотографии од Зденко Петровски и Стефан Рајхел) ѕирни тука.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments